Till 4 personer behövs:
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
4 st kycklingfiléer
225 g champinjoner
1 tsk paprikapulver
1 msk worcestershiresås
1 hönsbuljongtärning
3 dl kokande vatten
1 dl vv fraiche
2 msk hackad persilja
Salt
Peppar
Gör så här:
Fräs lök och vitlök i ca 5 minuter. Strimla kycklingen och låt den brynas lätt. Blanda i champinjoner, paprikapulver, worcestershiresås. Låt allt fräsa ett par minuter till. Smula i buljongtärningen och späd med vattnet. Låt allt koka på svag värme utan lock ca 20 minuter. Rör om då och då under tiden. Tillsätt mini fraich och värm på nytt. Smaksätt med salt och peppar och strö över persilja. Serveras med ris.
ViktVäktar points:
5 p med 1½ dl kokt ris
söndag 6 maj 2007
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar