Till 4 personer behövs:
4 st kycklingfiléer, ca 125 g st
4 tsk potatismjöl
2 st vitlöksklyftor
2 st purjolökar
4 tsk olja
1 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
2 tsk soja eller mer efter tycke å smak
Salt
Svartpeppar
Gör så här:
Skär kycklingen i strimlor och blanda den med salt, peppar och potatismjölet. Skala och skiva vitlöken. Skiva purjolöken. Bryn kycklingen i oljan, lägg i vitlök och purjolök och låt fräsa med. Häll på vattnet, smula i buljongtärningen och krydda med sojan. Låt allt koka ihop några minuter. Servera med kokt ris.
Tips:
Om man vill kan man byta ut purjolöken till wok grönsaker.
ViktVäktar points:
5.5 p med 1½ dl kokt ris
torsdag 22 mars 2007
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar